Labim numarası ile tahlil sonuçlarınızı internetten görmeniz mümkün.

Sağlık ocağı veya Devlet hastanesinde yaptırdığınız tahlil sonuçlarını internetten görmek için doktorunuzdan aldığınız Labim numarası ile web adresinden T.C. kimlik numaranız ile bakabilirsiniz. Dilerseniz bunu istediğiniz biri ile paylaşabilir, yazıcıdan çıkarabilirsiniz. Sadece tahlil sonuçlarını almak için çok dışarı çıkmanıza, kuyruk beklemenize, zaman kaybetmenize gerek yok. Labim numarasını aldıysanız bulunduğunuz yerden internet aracılığı ile sonuçlara bakabilirsiniz. Kan vermeden önce hekiminizin kontrolü sırasında Labim numarasını almayı unutmayın.


Fitoterapi Uzmanı Msc.Dt.Derya KONYAR’ın Diş-Kemik ve genel vücut sağlığı için tavsiye ettiği aralık 25-Hidroksi Vit.D. (D vitamini) için: 60 ng/mL civarı/üstü’dür. Vücuttaki en sağlam organların başında dişler gelir. Dişlerinizi çürüttüyseniz diğer organlarınıza da zarar vermiş olabilirsiniz.

Weather Underground PWS IBEYLIKD3

Labim sonucu almak için alttaki linke tıklayınız.

http://95.0.144.96/labim/HastaTetkikSonucSorgulama.aspx

D3 (hormonunuz) vitamininiz, kemik ve genel sağlığınız için 60 ng/mL üstünde mi?

Bunlarda ilginizi çekebilir:

Vitamin D eksikliğinde görülen hastalıklar, D vitamini ne işe yarar, nasıl arttırılır?

Kemik, Diş, Damarların sağlığı ve K2 vitamini eksikliği

Kendinizi, Antioksidan özellikli bir yemekle, “Kuzu Pirzola” ile ödüllendirin.

Daha çok bayanlarda görülen demir eksikliği başta halsizlik ve başağrılarına sebep olabilir.

Akıllı, seksi ve mutlu olmak için yapılacaklar; “Beynin %60’ı, yağ, omega-3 yağlarından ve kolesterolden oluşur. Düşük yağlı diyetle beslenirseniz beyninize meydan okursunuz! (2)

Kaydet

Bu yazı Genel, Sağlık, Tüm yazılar içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın